loading...

سایت تفریحی پاپافان

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها   مواد لازم:    مرغ    ۱ عدد  پیاز درشت     ۱ عدد دانه انار تازه    ۲ پیمانه 

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1032 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4074 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4098 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2954 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3015 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2321 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2906 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1987 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4358 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7163 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2439 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2650 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4177 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1912 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2429 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2229 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2607 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2093 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1554 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1713 company101
mrzarhoon بازدید : 1064 سه شنبه 26 آذر 1392 نظرات (0)

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

 

مواد لازم:

   مرغ    ۱ عدد 
پیاز درشت     ۱ عدد
دانه انار تازه    ۲ پیمانه 
رب گوجه فرنگی (اختیاری)     1 قاشق غذاخوری
  نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن     به مقدار لازم


طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.


دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.


توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 152
  • آی پی دیروز : 335
  • بازدید امروز : 758
  • باردید دیروز : 1,702
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 9,395
  • بازدید ماه : 46,318
  • بازدید سال : 428,042
  • بازدید کلی : 8,515,895