loading...

سایت تفریحی پاپافان

  طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی به صورت جدید آموزش آشپزی,توت فرنگی,دسر,طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی,پای پفکی توت فرنگی,طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی نوع جدید,طرح جدید طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی,آموزش ساخت دسر,آموزش ساخت دسر خوشمزه,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 235 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2824 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2900 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1923 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1824 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1508 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1913 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1195 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2843 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4587 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1601 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1736 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2761 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1251 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1575 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1512 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1659 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1416 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1055 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1031 company101

طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی

mrzarhoon بازدید : 754 دوشنبه 25 آذر 1392 نظرات ()

 

طرز تهیه پای پفکی توت فرنگی به صورت جدید


مواد لازم

•    ژلاتین بی طعم
•    ¾ پیمانه شکر
•    ۱/۳ پیمانه آب
•    ۳ عدد زرده تخم مرغ، زده شده
•    ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
•    نمک
•    ۲٫۵ پیمانه توت فرنگی تازه خرد شده
•    ¾ پیمانه خامه هم زده

طرز تهیه

۱٫ خمیر پای تهیه کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کنید. آب، زرده تخم مرغ، آب لیمو و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به کاسه ای بزرگ تر منتقل کنید. توت فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید برای یک تا ۱-۱/۴ ساعت درون یخچال خنک شود. مرتب آن را هم بزنید.
۲٫ در یک کاسه بزرگ، خامه پرچرب را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. خامه را درون مخلوط توت فرنگی ها بریزید. در صورت نیاز روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. این ترکیب را با قاشق روی خمیر پخته شده پای قرار دهید. به مدت ۴ ساعت دیگر آنها را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 920
  • آی پی امروز : 60
  • آی پی دیروز : 208
  • بازدید امروز : 246
  • باردید دیروز : 1,609
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 11,811
  • بازدید ماه : 9,293
  • بازدید سال : 888,182
  • بازدید کلی : 6,504,880