loading...

سایت تفریحی پاپافان

اشپزی,اموزش,اموزش اشپزی,اشپز ماهر,گاما,اموزش دسر,اموزش ساخت دسر,دسر شکلاتی,شیرینی شکلاتی,اموزش پخت شیرینی شکلاتی کرم دار,طرز تهیه ی شیرینی شکلاتی کرم دار,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 280 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2903 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2993 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2011 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1893 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1575 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1994 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1245 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2970 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4772 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1660 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1799 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2851 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1297 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1637 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1575 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1734 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1470 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1095 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1067 company101

طرز تهیه ی شیرینی شکلاتی کرم دار

پسرک بازدید : 702 دوشنبه 30 دي 1392 نظرات ()

آماده سازی: 15 دقیقه


مواد لازم :

 پودر کیک (شکلاتی) 2 بسته
 روغن  2/3 فنجان
 تخم مرغ 4 عدد
پنیر خامه ای (نرم شده)  115 گرم
 کره (نرم شده) 1 قاشق غذاخوری 
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر شکر 450 گرم


طرز تهیه :
1. داخل یک کاسه، پودر کیک، روغن و تخم مرغ را به وسیله دستتان مخلوط کنید.
2. به وسیله یک قاشق چای خوری از خمیر را روی سینی فر قرار دهید و باقیمانده خمیر را به همین صورت و همین مقدار روی سینی بگذارید.


3. خمیر ها را صاف کنید و به مدت 8-9 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند.
4. داخل یک کاسه دیگر پنیر خامه ای، کره، وانیل و پودر شکر را با یکدیگر به وسیله هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود.


5. روی نیمی از تعداد شیرینی های درست شده یک قاشق غذاخوری از رویه خامه ای قرار دهید و روی خامه ها یک شیرینی دیگر مانند ساندویچ قرار دهید.

نکته:
از این مقدار مواد اولیه 48 شیرینی و یا 24 شیرینی کرم دار (مانند ساندویچ) بدست می آید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 920
  • آی پی امروز : 101
  • آی پی دیروز : 222
  • بازدید امروز : 941
  • باردید دیروز : 4,828
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 37
  • بازدید هفته : 13,326
  • بازدید ماه : 80,628
  • بازدید سال : 80,628
  • بازدید کلی : 6,693,400