loading...

سایت تفریحی پاپافان

سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای قرمز، روغن زیتون، برگ مرزنجوش تازه، لوبیا سفید و سرکه بالزامیک از اجزای این سالاد خوشمزه هستند. مواد لازم :

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1033 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4080 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4100 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2958 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3016 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2322 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2910 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1987 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4367 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7165 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2441 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2651 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4177 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1914 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2430 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2231 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2607 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2093 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1554 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1713 company101
mrzarhoon بازدید : 1118 چهارشنبه 04 دی 1392 نظرات (0)

سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی

بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای قرمز، روغن زیتون، برگ مرزنجوش تازه، لوبیا سفید و سرکه بالزامیک از اجزای این سالاد خوشمزه هستند.

مواد لازم :

 

 بادمجان

 300 گرم
 بلال  2 عدد
 کدو  2 عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
 روغن زیتون  یک سوم پیمانه
برگ مرزنجوش تازه یک و نیم قاشق غذاخوری
لوبیا سفید 600 گرم
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری


روش تهیه :
بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید.
بلال‌ها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید.

کدو و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید.
لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند.

ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آن‌ها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند.

پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آن‌ها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آن‌ها بریزید و کمی هم بزنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 311
  • آی پی دیروز : 310
  • بازدید امروز : 1,321
  • باردید دیروز : 1,972
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 11,930
  • بازدید ماه : 48,853
  • بازدید سال : 430,577
  • بازدید کلی : 8,518,430