loading...

سایت تفریحی پاپافان

مواد لازم برنج=یک کیلو مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو زرشک پاک کرده=100گرم زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری روغن=150 گرم کره=100 گرم شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوریزرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,دستور پخت زرشک پلو با مرغ,اموزش پختن زرشک پلو با مرغ,مواد لازم زرشک پلو با مرغ,مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ,اموزش آشپزی,اموزش اشپزی نوین,اموزش اشپزی ایرانی,اموزش اشپزی خارجی,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذا ایرانی,طرز تهیه غذا خارجی,طرز تهیه غذا نوین,طرز تهیه فست فود,اموزش پختن غذا,اموزش…

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 172 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2724 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2757 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1825 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1730 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1420 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1840 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1118 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2693 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4374 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1520 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1647 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2608 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1194 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1516 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1435 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1571 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1358 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1010 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 986 company101

طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ

پسرک بازدید : 2020 یکشنبه 10 آذر 1392 نظرات ()

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

مواد لازم


برنج=یک کیلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو
زرشک پاک کرده=100گرم
زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری

زرشک پلو با مرغ

 

مواد لازم


برنج=یک کیلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو
زرشک پاک کرده=100گرم
زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم. مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد،به طوری که زیاد له نشود و پس از پختن به اندازه نصف لیوان آب داشته باشد. آب مرغ را از صافی رد کرده ،زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم،نیمی از زعفران و نیمی از روغن را با آب مرغ مخلوط می کنیم و یک جوش می دهیم. زرشک را می شوییم و در صافی می ریزیم که آب آن گرفته شود و یک قاشق روغن در تابه می ریزیم تا آب شود. زرشک را در روغن کمی سرخ می کنیم،شکر را در زرشک می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود. حرارت باید ملایم باشد.برنج را آبکش میکنیم. بقیه روغن را با نصف لیوان آب و کمی زعفران در ته دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود. برنج را کم کم در دیگ می ریزیم و زیره را لابلای برنج می پاشیم. قطعات مرغ را لای پلو می گذاریم،دیگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن را می بندیم. در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی برنج می دهیم و پلو را دم می کنیم. موقع کشیدن،دو سه کفگیر برنج برمی داریم و با بقیه زعفران و نیمی از زرشک مخلوط می کنیم. بقیه زرشک را با برنج داخل دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم و قطعات مرغ را روی آن می ریزیم. با برنج زعفرانی مخلوط با زرشک روی مرغ را می پوشانیم. کره را آب می کنیم و روی پلو می دهیم.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 918
  • آی پی امروز : 138
  • آی پی دیروز : 181
  • بازدید امروز : 886
  • باردید دیروز : 2,191
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 25
  • بازدید هفته : 15,640
  • بازدید ماه : 72,834
  • بازدید سال : 680,763
  • بازدید کلی : 6,297,461