loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی اموزش پخت میگو طرز تهیه ی قلیه میگو   اموزش,اشپزی,انواع غذا,اموزش اپشزی,طرز تهیه ی میگو,طرز پخت میگو,میگو,قلیه میگو,طرز تهیه ی قلیه میگو,طرز پخت قلیه میگو,اموزش پخت قلیه میگو,اموزش پخت میگو,اموزش درست کردن قلیه میگو,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 206 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2787 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2851 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1888 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1791 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1477 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1886 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1165 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2792 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4492 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1568 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1690 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2687 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1227 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1548 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1489 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1624 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1390 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1037 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1011 company101

طرز تهیه ی قلیه میگو

پسرک بازدید : 988 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات ()

اموزش اشپزی

اموزش پخت میگو

طرز تهیه ی قلیه میگو

2

 

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 919
  • آی پی امروز : 118
  • آی پی دیروز : 209
  • بازدید امروز : 2,596
  • باردید دیروز : 4,104
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 27
  • بازدید هفته : 2,596
  • بازدید ماه : 93,324
  • بازدید سال : 801,711
  • بازدید کلی : 6,418,409