loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی اموزش پخت میگو طرز تهیه ی قلیه میگو   محلی : خطه جنوب  آماده سازی : 60 دقیقه  پخت : 45 دقیقه  مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 505 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 3178 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 3307 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2287 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 2244 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1778 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2313 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1485 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 3447 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 5781 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1930 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2083 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 3318 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1507 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1913 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1769 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2034 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1687 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1217 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1316 company101

طرز تهیه ی قلیه میگو

پسرک بازدید : 1128 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

اموزش اشپزی

اموزش پخت میگو

طرز تهیه ی قلیه میگو

2

 

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 922
  • آی پی امروز : 94
  • آی پی دیروز : 203
  • بازدید امروز : 474
  • باردید دیروز : 706
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 16
  • بازدید هفته : 1,180
  • بازدید ماه : 3,459
  • بازدید سال : 175,871
  • بازدید کلی : 7,221,394