loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی اموزش پخت میگو طرز تهیه ی قلیه میگو   محلی : خطه جنوب  آماده سازی : 60 دقیقه  پخت : 45 دقیقه  مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 734 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 3431 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 3618 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2573 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 2514 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1954 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2539 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1703 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 3813 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 6486 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2121 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2349 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 3721 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1665 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2089 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1939 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2254 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1839 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1325 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1481 company101

طرز تهیه ی قلیه میگو

پسرک بازدید : 1188 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

اموزش اشپزی

اموزش پخت میگو

طرز تهیه ی قلیه میگو

2

 

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 923
  • آی پی امروز : 61
  • آی پی دیروز : 224
  • بازدید امروز : 257
  • باردید دیروز : 862
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 3,012
  • بازدید ماه : 27,754
  • بازدید سال : 91,949
  • بازدید کلی : 7,536,288