loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی از مبتدی تا حرفه ای

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1035 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4082 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4100 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2958 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3016 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2322 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2910 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1987 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4367 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7166 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2441 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2651 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4177 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1914 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2430 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2231 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2607 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2093 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1554 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1713 company101
پسرک بازدید : 1848 یکشنبه 22 تیر 1393 نظرات (0)

برای دیدن اموزش به ادامه ی مطلب بروید

مواد لازم :

 

 

کلم برگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سبزی دلمه 1 کیلو گرم
برنج 200 گرم
لپه 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران و ادویه مخصوص به مقدار لازم
روغن مایع 100 گرم

 

سبزی دلمه ( تره ،جعفری، گشنیز،شوید،ترخون و نعناع)

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم حال قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم تا برگها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می کنیم.


گوشت چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده مقداری نمک و زردچوبه تفت می دهیم سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را به همراه لپه پخته شده اضافه می کنیم و با مقداری از روغن مایع حدود 50 گرم مجدداً مواد را مقداری تفت می دهیم حال نمک مواد را می چشیم و در صورت نیاز، نمک وفلفل و همچنین زعفران را به مواد می افزاییم قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوان از مواد، داخل کلم برگ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم کف ظرف مناسبی را مقداری برگ چیده و دلمه ها را در ظرف می چینیم و با مقداری حدود 2 لیوان آب می پزیم بهتر است در هنگام پخت دلمه ها در ابتدای پخت حرارت ملایم باشد ویک بشقاب یا جسم سنگینی بر روی دلمه ها قرار دهیم تا هنگام پخت دلمه باز نشوند . پس از اینکه دلمه ها پخته شد اگر بخواهیم دلمه ها طعم ترش داشته باشد حدود 750 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا سس رب گوجه فرنگی روی سطح دلمه ها می دهیم تا آب آن تبخیر شود و سس جذب دلمه ها گرددو اگر بخواهیم طعم ملس بدهد باید 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه سرکه مخلوط کنیم وروی سطح دلمه هابدهیم و اجازه دهیم کاملاً آبش تبخیر شود و سس و چاشنی دلمه جذب گردد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 144
  • آی پی دیروز : 340
  • بازدید امروز : 1,451
  • باردید دیروز : 2,583
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 1,451
  • بازدید ماه : 51,566
  • بازدید سال : 433,290
  • بازدید کلی : 8,521,143