loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی از مبتدی تا حرفه ای

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 626 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 3305 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 3471 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2449 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 2385 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1879 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2444 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1599 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 3654 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 6224 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2042 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2219 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 3549 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1586 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2015 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1859 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2161 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1780 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1270 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1425 company101

طرزتهیه ی دلمه کلم برگ

پسرک بازدید : 1481 یکشنبه 22 تير 1393 نظرات (0)

برای دیدن اموزش به ادامه ی مطلب بروید

مواد لازم :

 

 

کلم برگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سبزی دلمه 1 کیلو گرم
برنج 200 گرم
لپه 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران و ادویه مخصوص به مقدار لازم
روغن مایع 100 گرم

 

سبزی دلمه ( تره ،جعفری، گشنیز،شوید،ترخون و نعناع)

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم حال قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم تا برگها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می کنیم.


گوشت چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده مقداری نمک و زردچوبه تفت می دهیم سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را به همراه لپه پخته شده اضافه می کنیم و با مقداری از روغن مایع حدود 50 گرم مجدداً مواد را مقداری تفت می دهیم حال نمک مواد را می چشیم و در صورت نیاز، نمک وفلفل و همچنین زعفران را به مواد می افزاییم قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوان از مواد، داخل کلم برگ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم کف ظرف مناسبی را مقداری برگ چیده و دلمه ها را در ظرف می چینیم و با مقداری حدود 2 لیوان آب می پزیم بهتر است در هنگام پخت دلمه ها در ابتدای پخت حرارت ملایم باشد ویک بشقاب یا جسم سنگینی بر روی دلمه ها قرار دهیم تا هنگام پخت دلمه باز نشوند . پس از اینکه دلمه ها پخته شد اگر بخواهیم دلمه ها طعم ترش داشته باشد حدود 750 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا سس رب گوجه فرنگی روی سطح دلمه ها می دهیم تا آب آن تبخیر شود و سس جذب دلمه ها گرددو اگر بخواهیم طعم ملس بدهد باید 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه سرکه مخلوط کنیم وروی سطح دلمه هابدهیم و اجازه دهیم کاملاً آبش تبخیر شود و سس و چاشنی دلمه جذب گردد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 922
  • آی پی امروز : 321
  • آی پی دیروز : 344
  • بازدید امروز : 941
  • باردید دیروز : 918
  • گوگل امروز : 13
  • گوگل دیروز : 28
  • بازدید هفته : 5,235
  • بازدید ماه : 22,773
  • بازدید سال : 344,815
  • بازدید کلی : 7,390,338