loading...

سایت تفریحی پاپافان

کباب,کباب ترش,تهیه کباب ترش,تهیه کباب گیلانی,کباب گیلانی,طرز تهیه کباب ترش,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 235 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2823 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2899 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1923 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1824 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1508 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1912 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1195 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2842 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4584 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1601 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1736 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2761 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1251 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1575 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1512 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1658 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1416 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1054 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1031 company101

طرز تهیه کباب ترش

sina بازدید : 626 شنبه 14 دي 1392 نظرات ()

http://axgig.com/images/50759818158572423153.jpg

 

http://axgig.com/images/50759818158572423153.jpg

 

مواد لازم :

 

گوشت راسته کبابی

نیم کیلو

پیاز درشت

1 عدد

گوجه فرنگی

4 عدد

چوچاق (شیشاق)

1 قاشق غذا سوپ خوری

رب انار ترش

1 قاشق غذا خوری

گردوی چرخ شده

100 گرم

نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن یا کره

نصف قاشق غذا خوری

آب

نصف پیمانه پلو پزی

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 920
  • آی پی امروز : 106
  • آی پی دیروز : 182
  • بازدید امروز : 1,985
  • باردید دیروز : 2,408
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 9,522
  • بازدید ماه : 7,004
  • بازدید سال : 885,893
  • بازدید کلی : 6,502,591